Over Autorijschool Fangio

De rijschool is genoemd naar de beste en beroemdste autocoureur ter wereld ooit. Zijn naam was Juan Manuel Fangio. Deze Argentijnse autocoureur heeft destijds liefst vijf keer het Formule 1 wereld kampioenschap gewonnen, waarvan 4 keer achter elkaar. Hij reed voor Alfa Romeo, Mercedes, Ferrari en Maserati.

Autorijschool Fangio is al meer dan 20 jaar actief en verzorgt autorijlessen in Zuid Limburg.

Wij staan bekend als de rijschool die constante kwaliteit levert en altijd een bovengemiddeld slagingspercentage heeft. Onze rijinstructeur is in het bezit van een geldig Innovam WRM certificaat en doet bijscholingen om op de hoogte te blijven van alle verbeteringen en trends op het gebeid van autorijles.

Onze doelstelling is om leerlingen op te leiden naar chauffeurs die straks verantwoord gaan deelnemen in de verkeer. Chauffeurs die in staat zijn om zelfstandig, veilig, besluitvaardig en aangepast te rijden. Chauffeurs die eigen fouten kunnen verbeteren en fouten van de andere verkeersdeelnemers kunnen opvangen.

Wij hebben een heel gunstig slagingspercentage en een laag aantal gemiddelde lessen die een kandidaat nodig heeft om te slagen.

Waarom Autorijschool Fangio?

Al ruim 20 jaar ervaring in snel opleiden van kandidaten

Hoog slagingspercentage

Geen wachttijd – direct beginnen met lessen

Lessen van 60 minuten

Gecertificeerd faalangst rijinstructeur

Lescamera en SD card na de les meenemen en terugkijken

Snel je rijbewijs halen

Betalen in termijnen mogelijk

Lespakketten op maat voor jou

Vaste, niet rokende rij instructeur

Gecertificeerd Autisme en ADHD rijinstructeur

Mogelijkheid voor pakket met onbeperkte lessen