Rijlessen

Bij Autorijschool Fangio kun je kiezen uit verschillende soorten opleidingen en rijlessen.

Welke opleiding is het meest geschikt voor jou? Dat hangt ervan af hoeveel lessen je per week kunt nemen. Als je hier vragen over hebt, neem dan gerust contact met ons op. Autorijschool Fangio geeft rijlessen die opleiden voor rijbewijs categorie B.

Het nieuwe rijden is één van de belangrijkste aspecten in de rijopleiding. Bij de ontwikkeling van nieuwe autotechnieken hoort ook een nieuwe manier van rijden. Het nieuwe rijden is de rijstijl van de 21ste eeuw. Het aanleren van deze rijstijl wordt iedereen aangeraden.

De rijlessen en vorderingen worden op de instructiekaart en op en SD card bijgehouden. Met behulp van een professionele lescamera wordt feedback gegeven en filmpjes worden op de SD card opgeslagen. Zo kun je de autorijles thuis nog eens nakijken en er hopelijk nog meer van leren!

autorijles autorijschool Fangio

Reguliere rijlessen

Nadat je een pakket rijlessen hebt gekozen, neem je één of twee losse rijlessen per week.
In je eigen leertempo rondt je deze rijopleiding af.
Je vorderingen worden op een instructiekaart bijgehouden.

In een rustig tempo haal je op je gemak het rijbewijs.

compacte opleiding autorijschool Fangio

Compacte rijopleiding

Na een intake-les adviseert de rij-instructeur welk pakket het beste bij je past. Je kiest dan altijd het goede pakket. Je kunt het pakket binnen 4, 6 of 8 weken afronden. Uiteraard kun je ook over een langere periode les krijgen.
Bij deze rijopleiding is de tussentijdse toets aan te raden. Dit is een test die net zo gaat als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen. Het kan je helpen om evt nervositeit weg te nemen. Na afloop van de toets krijg je een advies over de examenonderdelen waar je nog extra aandacht aan moet besteden. Als je de bijzondere verrichtingen goed uitvoert, krijg je vrijstelling voor dit onderdeel tijdens het eerstvolgend examen.

Spoedopleiding autorijschool Fangio

Spoedopleiding

De spoedopleiding is een complete rijopleiding in tien of twintig dagen. Voordat je de spoedopleiding kunt volgen, krijg je eerst een intake les. In deze les wordt – in overleg – bepaald of een spoedopleiding bij je past en hoe groot het lespakket wordt.

Voordat je met de spoedopleiding kunt beginnen dien je wel in bezit te zijn van het theoriecertificaat.

opfrislessen autorijschool Fangio

Opfrislessen

Deze lessen zijn bedoeld voor kandidaten die een tijdje niet gereden hebben en voor kandidaten die behoefte hebben hun rijvaardigheid te testen of verbeteren. In het bijzonder geschikt voor het aanleren van Het Nieuwe Rijden en overwinnen van rijangst.