Snelcursus rijbewijs

spoedopleiding rijles Fangio

Autorijschool Fangio geeft ook een snelcursus voor het rijbewijs. Deze spoedopleiding is een complete rijopleiding voor het  rijbewijs in tien of twintig dagen.

Snelcursus rijbewijs

Tijdens de snelcursus heb je in een korte tijd snel achter elkaar veel autorijlessen. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Je moet er natuurlijk tijd voor hebben, maar ook het geld speelt een rol: als je bijvoorbeeld maar 1 x per week les neemt, ben je per week niet zoveel geld kwijt dan wanneer je per week wel 4 of 5 rijlessen hebt. Maar het voordeel is natuurlijk dat je supersnel in het bezit bent van je rijbewijs.

Intake les

Voordat je de snelcursus kunt volgen, krijg je eerst een intake les. In deze les wordt – in overleg – bepaald of een snelcursus bij je past en hoe groot het lespakket wordt. Ook wordt direct duidelijk gemaakt op welke onderdelen je zult gaan oefenen. Dit zijn ook de onderdelen die op het rijexamen gevraagd zullen worden. Om je hier zo goed mogelijk op voor te bereiden, wordt iedere les bijgehouden hoe je scoort op de verschillende onderdelen van de spoedopleiding.

Theorie

Voordat je met de snelcursus kunt beginnen moet je wel het theoriecertificaat hebben. Maar ook daar helpen we je graag bij! Het theorie examen in niet moeilijk als je je maar goed voorbereid. Het is dus belangrijk om dit eerst te halen voordat je met de snelcursus begint.

Meer informatie?

Neem gerust contact op voor informatie over de snelcursus rijbewijs.

One Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.